
دو نوع چروک اصلی وجود دارد: نوع اول چروکهایی که ناشی از انقباض ماهیچههای زیرین پوست است، مانند خطوطی که روی پیشانی یا اطراف دهان ایجاد می شود. این چروکها اغلب عمیق و مشخص بوده و به ویژه موقع حرف زدن و حالت دادن به صورت، بارزتر می شوند.
نوع دوم چروکهایی است که به مرور زمان و با بالا رفتن سن خود را نشان می دهند. دلیل ظهور این نوع چروکها، از دست رفتن کلاژن و بافت کششی پوست است. با بالا رفتن سن، کاهش بافتهای پشتیبانیکننده پوست همراه با کاهش حجم استخوان، عمق چروکها را بیشتر نمایان می سازد. در این باره بهترین کار استفاده از کرم برای درمان چروکهای سطحی و استفاده از مواد پُرکننده برای چروکهای عمقی است.
کرم های ضد چروک و سود و زیان آن
کرمهایی مانند کرم حلزون، شترمرغ، خرچنگ و… هیچ کار مثبتی انجام نمیدهند و فقط جنبه تبلیغاتی دارند. در مورد تاثیر هیچ کدام از این کرمها منبع علمیای وجود ندارد. اینها معمولا حاوی اسید هیالورونیک یا ماکسیلیپ هستند. این مواد میتوانند تا اندازهای پوست را نرم و آبدار کنند و از این طریق بهطور موقت ظاهر چین و چروکها را صافتر میکنند. برخی کرمها نیز ادعا دارند (مانند آمپول بوتاکس) حاوی سم بوتولینیوم هستند، اما باید بدانید که بوتولینیوم از روی پوست جذب نمیشود. عملکرد این کرمها مانند پمادی است که به پوست زده میشود و برای مدت بسیار کوتاهی رگهای پوست را میبندد و پوست را سفیدتر و سفتتر نشان میدهد. این کرمها اثر بوتاکس را ندارند زیرا آمپول بوتاکس مستقیما داخل عضله زده میشود و به صورت علمی چین و چروکها را محو میکند. این کرمها حتی ممکن است باعث حساسیت و ورم شوند. اما کرمهای درمانی چیزی حدود 30 تا 40درصد در کم کردن و پیشگیری از چروکهای پوستی تاثیرگذارند. البته تاثیر آنها معمولا پس از استفاده 6 تا 9 ماهه مشخص میشود.
درمورد میزان مجاز مصرف کرمها و داروها تحقیقات زیادی انجام شده است. این میزان برای هر کرم و ماده موثری متفاوت است. معمولا میزان مجاز و طریقه مصرف هر کرم در بروشور آن نوشته شده است. برای مثال میزان و طریقه مصرف کرم ضدآفتاب با کرم ضدچروک یا کرم دور چشم متفاوت است. ضخیمتر بودن لایه کرم روی صورت لزوما اثربخشی آن را بیشتر نمیکند. تنها در بعضی کرمها مانند مرطوبکنندهها استفاده از لایه ضخیمتر درصد چربکنندگی کرم را بیشتر میکند. این درحالی است که مصرف بیش از حد کرمهای ضدچروک و ضدآفتاب ممکن است باعث ایجاد حساسیت شود.
مواد تشکیل دهنده کرم های ضد چروک
این کرمها برحسب مارکهایشان انواع متعددی دارند و می توانند حاوی اسیدهای میوه و رتینوئیدها، انواع آنتیاکسیدانها و مرطوبکنندهها باشند. ویتامینهای E و C و A نیز در بیشتر این کرمها وجود دارند، هر چند که درباره پایداری این مواد در محیط و یا پس از تماس آن با پوست بحثهای فراوانی وجود دارد. شما ممکن است فهرستی طولانی از مواد تشکیلدهنده را روی این کرمها مشاهده کنید، ولی در واقع مواد موثر این کرمها، محدود و مشخصاند و مقداری از این مواد در واقع برای رطوبترسانی و یا به عنوان مواد نگهدارنده وارد ترکیب کرم شده اند.
ویژگی های کرم ضدچروک
افزایش سرعت تولید کلاژن
قدرت مرطوب کنندگی زیاد
سر شار از آنتی اکسیدان
صاف کننده خطوط ریز چین و چروک صورت
نگهدارنده آب و رطوبت پوست
محافظت از پوست در برابر عوامل استرس زای محیطی
تولید دوباره سلول های پوست
شیوه استفاده :
یک لایه نازک از کرم روی پوست تمیز و خشک قرار دهید سپس با ملایمت مقداری از کرم را به سمت خطوط چهره و روی ماهیچه های صورت ماساژ دهید. اجازه دهید کرم جذب پوست گردد. برای حصول بهترین نتیجه حد اقل دو بار در روز استفاده گردد.
محصولات مرتبط:
سرم ضدچروک بوتاکس اریکه
کرم ضدچروک فیلورگا مدل تایم فیلر
کرم بوستر ضد چروک و روشن کننده ویتامینMQ, C
کرم ضدآفتاب و ضدچروک SPF50 مای
از سایر محصولات در فروشگاه اینترنتی باستاره دیدن نمایید