رفع موهای زاید با بهترین روش‌ها
امروز درباره بهترین روش‌های رفع موهای زاید صورت و بدن با شما صحبت می‌کنیم و در مورد انواع شیوه‌های این کار و مزایا و معایب هر یک از آنها اطلاعات مفیدی به شما می‌دهیم.
با کمک برخی از این روش‌های رفع موهای زاید می‌توانید موهای بدن خود را از ریشه بردارید. به این ترتیب، هفته‌ها طول می‌کشد تا موهای زاید دوباره رشد کنند و وقتی هم رشد کردند، معمولاً نرم‌تر و نازک‌تر از قبل خواهند بود! برداشتن موهای زاید از ریشه به شما امکان می‌دهد که برای مدتی در حدود ۴ هفته یا حتی بیشتر، از داشتن پوستی صاف لذت ببرید.

انواع روش‌های اپیلاسیون

اپیلاسیون با دستگاه اپی لیدی

شما می‌توانید با استفاده از دستگاه اپی لیدی که دارای موچین‌های ریز چرخشی است، برای رفع موهای زاید خود اقدام و پوستتان را کاملاً صاف کنید. این روش برای تمام قسمت‌های بدن از جمله پاها، زیر بغل، بازوها و حتی صورت مفید است.

رفع موهای زاید با بهترین روش‌ها
مزایا و معایب:

نتایج فوق‌العاده استفاده از دستگاه اپی لیدی تا ۴ هفته باقی می‌ماند؛ ولی ممکن است در برخی از مناطق بدن که حساس‌تر هستند، ناراحت‌کننده و دردآور باشد. از سوی دیگر، اپیلاتورها می‌توانند موهای کوتاه تا ۰/۵ میلی‌متر را هم از ریشه بکنند؛ بنابراین، بر خلاف موم که برای رسیدن به نتیجه مناسب موها باید دست‌کم ۲ میلی‌متر رشد کنند، نیازی به انتظار کشیدن برای رشد مجدد موهای زاید نیست.

یادداشت متخصص پوست:

از آنجا که در اپیلاسیون موها از ریشه برداشته می‌شوند، هنگامی که دوباره رشد می‌کنند، ظریف‌تر خواهند شد. علاوه بر این، اپیلاسیون منظم می‌تواند تعداد موهای زاید در حال رشد را کاهش دهد.

اپیلاسیون با موم

اپیلاسیون به این ترتیب انجام می‌شود که ابتدا موم گرم یا سرد روی پوست در جهت رشد موها مالیده می‌شود. سپس نوارهای پارچه‌ای روی آن گذاشته می‌شود و پس از سرد شدن موم، نوار به سرعت در خلاف جهت رشد موها از روی پوست برداشته می‌شود. با این کار، موها از ریشه کنده می‌شوند. در ضمن، در بازار نوارهای مومی آماده نیز وجود دارد. این روش رفع موهای زاید برای ساق پا، ابروها، زیر بغل و لب فوقانی مناسب است.

رفع موهای زاید با بهترین روش‌ها
مزایا و معایب:

موم می‌تواند تا هفته‌ها شما را از شر موهای زاید خلاص کند؛ بنابراین، لازم نیست مدتی در مورد از بین بردن موهای زاید خود فکر کنید. در مقابل، این کار دردناک است. به علاوه، باید صبر کنید تا موها به اندازه کافی بلند شوند تا دوباره آنها را با موم بکنید. در ضمن، انجام دادن این کار در منزل سخت و مراجعه به سالن هم هزینه‌بر است.

یادداشت متخصص پوست:

پس از انجام اپیلاسیون ممکن است پوست خشک یا حساس شود؛ پس بعد از این کار حتماً از یک کرم ضد التهاب و تسکین‌دهنده یا مرطوب‌کننده که بهتر است حاوی آلوئه‌ورا باشد، روی پوست خود استفاده کنید.

خرید کرم التیام بخش و ضد التهاب استادرم

رفع موهای زاید با بند انداختن

این کار که توسط بندهای ظریف نخی انجام می‌شود، برای نواحی کوچک و ظریف مانند ابروها، لب فوقانی و در کل، صورت مناسب است.

مزایا و معایب:

بند انداختن موها را از ریشه خارج می‌کند؛ بنابراین، سرعت رشد مجدد آنها کند می‌شود و موهای رشد کرده هم حالت نرمی پیدا می‌کنند. عیب این روش رفع موهای زاید این است که نسبتاً کند انجام می‌شود؛ چون موها باید یکی یکی از ریشه بیرون کشیده شوند. در ضمن، این یک روش کاملاً تخصصی نیز هست و ممکن است پس از آن پوست دچار جوش شود؛ بنابراین، برای این کار باید به یک آرایشگر باتجربه مراجعه کنید.

یادداشت متخصص پوست:

بند انداختن برای پوست آسیب‌زا نیست؛ بنابراین، استفاده از آن در مناطق لب بالا یا ابروها مناسب است.

انواع روش‌های سطحی رفع موهای زاید

با این روش‌ها می‌توانید قسمتی از موهای بدن را که در بالای سطح پوست رشد کرده‌اند، از بین ببرید. عموماً این کار به راحتی انجام می‌شود؛ اما از طرف دیگر، باید تقریباً هر روز آن را انجام دهید.

موزن برقی

موزن، یک ماشین الکتریکی کوچک با یک صفحه نمایش است که موهای زاید روی سطح پوست را به دام می‌اندازد. تیغه‌های این دستگاه به صورت دورانی حرکت می‌کنند و موها را برش می‌دهند. این شیوه برای نواحی ساق پا، زیر بغل و… مناسب است.

مزایا و معایب:

استفاده از موزن، روشی سریع و ایمن است و به راحتی انجام می‌شود. همچنین، گزینه خوبی برای افرادی است که پوست بسیار حساسی دارند. در مقابل، اثر این کار کوتاه است و باید به صورت روزانه انجام شود. همچنین، تیغه دستگاه نیاز به مراقبت صحیح دارد و باید به طور مرتب تمیز شود.

یادداشت متخصص پوست:

این روش برای رفع موهای زاید بسیار ملایم و برای بیشتر افراد مناسب است؛ ولی اگر پوست شما دچار بریدگی یا حساسیت است، از آن استفاده نکنید.

شیو کردن

در این روش با استفاده از تیغ روی سطح پوست که قبلاً به کمک ژل اصلاح یا محصولات دیگر لیز شده است، موهای سطحی آن تراشیده می‌شوند. این روش برای ناحیه ساق پا، ساعد و… مناسب است.

مزایا و معایب:

روشی سریع، مؤثر و بدون درد است که همچنین، سلول‌های مرده روی سطح پوست را نیز از بین می‌برد تا ظاهر پوست کاملاً صاف به نظر برسد. با این وجود، برای حفظ این نتیجه باید شیو کردن را به طور مرتب انجام دهید.

یادداشت متخصص پوست:

شیو کردن روش مناسبی برای رفع موهای زاید است؛ اما شیوه انجام صحیح آن نیز مهم است. در این مورد فقط استفاده از صابون و آب کافی نیست؛ زیرا غالباً باعث باعث خشکی و پوسته پوسته شدن پوست می‌شود. برای این منظور، بهتر است از ژل اصلاح با ویژگی مرطوب‌کنندگی استفاده کنید.

رفع موهای زاید با کرم‌های موبر

کرم‌های موبر که حاوی مواد شیمیایی هستند، موهای زاید موجود روی سطح پوست را از بین می‌برند. پس از مالیدن کرم روی پوست، ۱۰ دقیقه صبر کنید و سپس با مالش پوست به آرامی موهای زاید را جدا کنید. این روش برای رفع موهای زاید نواحی کوچک مانند لب فوقانی، زیر بغل و… مناسب است.

مزایا و معایب:

استفاده از انواع کرم‌های موبر، روشی بدون درد و ارزان است؛ ولی می‌تواند دشوار و زمان‌بر باشد. در ضمن، کرم‌های موبر معمولاً بوی نامطبوعی دارند. همچنین، ممکن است باعث سوزش و حساسیت پوستی نیز بشوند. بنابراین، بهتر است ۲۴ ساعت قبل از استفاده از کرم، آن را روی بخش کوچکی از پوست خود (مثلاً قسمت داخلی بازو) امتحان کنید و نتیجه را ببینید.

انواع روش‌های لیزر برای رفع موهای زاید

روشی نسبتاً جدید برای از بین بردن موها است که با تاباندن اشعه لیزر مانع رشد مجدد موهای بدن می‌شود. این روش حتماً باید توسط متخصص پوست یا کارشناسان حرفه‌ای انجام شود. پرتوی لیزر تابیده شده به پوست توسط رنگدانه‌های موجود در فولیکول مو در زیر سطح پوست جذب می‌شود و فولیکول مو را گرم می‌کند. به این ترتیب، رشد مو بسته به چرخه رشد آن غیرفعال خواهد شد. هر چه پوست شما ضخیم‌تر و موهای تیره آن بیشتر باشد، لیزر بهتر عمل می‌کند. این روش برای قسمت‌های مختلف بدن مناسب است.

مزایا و معایب:

لیزر کمی دردناک است؛ زیرا بخش‌های بزرگ‌تری از پوست با آن درمان می‌شوند. در بسیاری از موارد، پس از لیزر موها دیگر رشد نمی‌کنند یا بسیار ریز و نازک می‌شوند. معایب رفع موهای زاید با لیزر نیز این است که قبل از هر جلسه درمانی لازم است موها تراشیده شوند. در ضمن، نتایج آن دائمی نیست. بنابراین، به چندین جلسه درمانی نیاز خواهید داشت که البته هزینه‌بر است. شما همچنین، باید مراقب باشید که تا ۶ هفته پس از لیزر در معرض آفتاب قرار نگیرید؛ زیرا تغییر در رنگدانه‌های موجود در پوست می‌تواند خطر آفتاب‌سوختگی را افزایش دهد. باید به این نکته هم اشاره کنیم که تغییرات هورمونی مانند بارداری یا یائسگی می‌توانند باعث رشد مجدد موهای زاید شما شوند.

رفع موهای زاید با بهترین روش‌ها
یادداشت متخصص پوست:

لیزر با تأثیرگذاری بر رنگدانه موها کار می‌کند. بنابراین، هر چه رنگ موهای شما به رنگ پوستتان نزدیک‌تر باشد، خطر سوزش و زخم‌های احتمالی بیشتر خواهد بود. از این رو، ترکیب ایده‌آل برای لیزر، موهای تیره روی پوست روشن است. اگر پوست تیره‌ای دارید، قبل از شروع درمان با این تکنیک باید مراقبت‌های لازم را با مشورت پزشک به عمل بیاورید.

مراقبت‌های پیش از لیزر

https://www.instagram.com/p/Bvba_DQHB7Q/
  • آیدا زرگران
  • 21 شهریور 1398
  • 69 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید

جستجو در سایت

دسته بندی ها

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه