درمان چین و چروک
درمان چروک صورت علاوه بر این که باعث ایجاد تغییرات ظاهری در شما می‌شود، بر اعتماد به نفس و همچنین داشتن زندگی شاداب‌تر نیز تأثیر بسیار زیادی دارد.

همان طور که بدن انسان مسن‌تر می‌شود، چربی و بافت‌‌های پوست خاصیت کشسانی خود را از دست می‌دهند که باعث بروز خطوط و چروک‌های ریز و درشت می‌شود. از دیگر دلایل بروز چین و چروک، نور خورشید است که باعث تغییر رنگ پوست نیز می‌شود. تغییر روش زندگی و رعایت کردن رژیم غذایی سالم، مرطوب نگه داشتن پوست به صورت مستمر و نوشیدن آب زیاد به صورت روزانه، ممکن است تا حدودی چین و چروک‌های صورت را کم کند یا بروز آنها را به تعویق بیندازد؛ اما نمی‌تواند با علایم آن مقابله کند.

در این مقاله سعی داریم روش‌هایی را به شما معرفی کنیم تا از طریق آنها بتوانید درمان چروک صورت را تسریع کنید و چهره‌ای جوان و زیبا داشته باشید.

برای از بین بردن چین و چروک‌های صورت یا درمان آنها روش‌های مختلفی وجود دارد که بسته به زمان و بودجه‌ای که دارید، می‌توانید هر کدام از روش‌ها را انتخاب کنید.

سم بوتولینوم

سم بوتولینوم یا آن طور که مصطلح شده است، بوتاکس، یکی از روش‌های آسان و راحت برای کاهش یا درمان چروک صورت است. این روش با درمان موقتی که انجام می‌دهد، برای یک دوره ۶ تا ۹ ماهه شما را از شر جای چین و چروک‌ها خلاص می‌کند. بوتاکس از سم باکتری کلستریدیوم تهیه شده است و برای فلج موقت عضلات تزریق می‌شود. تزریق بوتاکس پرطرفدارترین عمل زیبایی است که بدون نیاز به جراحی انجام می‌شود و می‌توان گفت امتحان خود را پس داده است. بوتاکس پس از تزریق، جذب عضله می‌شود و در انتهای اعصابی که فرمان انقباض را به عضلات می‌رسانند، مستقر می‌شود. در این محل، بوتاکس از آزاد شدن یک واسطه شیمیایی به نام استیل کولین که مسئول انقباض عضلانی است، جلوگیری می‌کند. در نتیجه، دستور انقباض به عضله نمی‌رسد و در حقیقت، نوعی فلج عضلانی موقت ایجاد می‌شود.

از دیگر روش‌هایی که برای رفع چروک صورت مؤثر است، تزریق ژل و چربی است. ژل‌هایی که برای پر کردن بافت‌های نرم کاربرد دارند، شامل چربی، کلاژن و ژل اسید هیالورونیک هستند که با تزریق آنها به لایه‌های عمیق پوست می‌توان چین و چروک صورت را کاهش داد یا به طور کلی از بین برد. اما حتماْ به این مسئله توجه داشته باشید که کاهش یا از بین رفتن چروک‌ها بستگی به نوع چروک و عمق آنها دارد و این نکته کاملاً واضح است که درمان چروک‌های عمیق بسیار مشکل است. ا

https://www.instagram.com/p/Bvg53KRHzsO/?utm_source=ig_web_copy_link

ژل‌درمانی، روش دیگری است که در قسمت‌های فرورفته صورت یا چروک ایجاد شده، برآمدگی ایجاد می‌کند تا جای چین‌ها پر شود و به این طریق، چروک‌ها از روی صورت محو شوند. لازم به ذکر است که این روش نیز مانند بوتاکس، روشی موقتی است که نیاز به تمدید دارد.

هایفوتراپی یا HIFU

هایفوتراپی نیز یکی از راه‌های درمان چروک صورت است که نیازی به عمل جراحی ندارد. هایفوتراپی به این صورت است که از انرژی امواج فراصورت متمرکز با یک دستگاه خاص در نقاط مختلف صورت و به خصوص گردن استفاده می‌کنند که با تحریک سلول‌ها باعث جوانسازی بافت‌های پوست و همچنین، تولید کلاژن می‌شود.

افرادی که پوست آنها شل شده است یا دچار افتادگی شده‌اند، می‌توانند از روش هایفوتراپی برای از بین بردن چین و چروک و همچنین رفع افتادگی پوست خود استفاده کنند. بهترین سن برای انجام این کار، از سن ۳۰ سالگی و پس از بروز اولین نشانه‌های چین و چروک است.

لایه‌برداری

لایه‌برداری از دیگر روش‌های برطرف کردن چین و چروک‌ها است که مداومت در انجام آن باعث سلامت، زیبایی و شفافیت پوست می‌شود. لایه‌برداری موجب از بین رفتن سلول‌های مرده موجود روی سطح پوست می‌شود و اجازه می‌دهد سلول‌های جدید و تازه‌تر جایگزین آنها شوند. جابه‌جایی این سلول‌ها برای پوست دارای اهمیت است که متأسفانه با افزایش سن، کاهش می‌یابد. زمانی که شما لایه‌برداری انجام می‌دهید، پوست را وادار به تولید کلاژن و الاستین جدید می‌کنید.

اسید گلیکولیک، نوعی اسید آلفا هیدروکسی است که برای لایه‌برداری پوست صورت و آشکار کردن پوست سالم‌تر و جوان‌تر زیرین آن استفاده می‌شود. اسید گلیکولیک، ماده اصلی تشکیل‌دهنده بسیاری از لایه‌بردارهای شیمیایی است که در برخی از کرم‌های لایه‌بردار بدون نیاز به نسخه نیز وجود دارد. اسید گلیکولیک ممکن است باعث حساسیت نسبت به آفتاب شود. بنابراین، پس از استفاده از محصولات حاوی این ماده حتماً از ضدآفتاب استفاده کنید.

بروز و ایجاد چین و چروک از مشکلاتی است که راه فراری برای آن وجود ندارد؛ اما با رعایت یک سری نکات می‌توانید این آثار را کم کنید یا بروز آنها را به تعویق بیندازید.

تغییر در سبک زندگی و اصلاح آن از روش‌هایی است که هم به سلامت بدن شما کمک می‌کند و هم برای پوست و زیبایی شما مؤثر است. حذف مواد قندی یکی از راهکارهای دیگر است که در سلامت پوست شما نقش دارد. مصرف قند باعث پیری زودرس و همچنین، ایجاد چین و چروک‌های پوستی می‌شود. قند با ایجاد فرایند گلیکاسیون، کلاژن پوست را تخریب می‌کند که به دنبال این امر باید منتظر ایجاد چین و چروک باشید. البته نمی‌توان این موضوع را نیز کتمان کرد که حذف قند، کار راحتی نیست؛ پس سعی کنید آن را با محصولات گیاهی مانند توت خشک و خرما جایگزین کنید.

استفاده مداوم و مرتب از مرطوب‌کننده‌ها از دیگر عواملی است که به کاهش چین و چروک‌های پوست کمک می‌کند. برای این کار هم باید از کرم‌های مخصوص کمک بگیرید و هم این که با نوشیدن ۸ لیوان آب در روز، پوست را در لایه‌های زیرین نیز مرطوب نگه دارید. اگر از افراد پر تحرک هستید یا مدت زمان زیادی را زیر نور آفتاب صرف می‌کنید، مقدار آب مصرفی شما هم باید بیشتر شود.

استفاده مرتب و مداوم از کرم ضدآفتاب نیز کم می‌کند تا اشعه ماورای بنفش به پوست نفوذ نکند. حتماً به این نکته دقت کرده‌اید که افرادی که مدت زمان طولانی زیر نور آفتاب هستند، پوست خشک‌تری دارند. پس به دنبال آن، صورتشان نیز چروک‌های بیشتری خواهد داشت. اشعه ماورای بنفش به درون پوست نفوذ می‌کند و کلاژن را از بین می‌برد.

روش‌های دیگری نیز وجود دارند که در خانه می‌توانید آنها را انجام دهید و آثار پیری پوست و چین و چروک را از روی صورتتان محو کنید.

روغن زیتون را تقریباً در هر خانه‌ای می‌توان پیدا کرد. این روغن منبعی غنی از آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین E و ویتامین A است که می‌تواند با رادیکال‌های آزاد آسیب‌رسان به پوست مبارزه و پوست را احیا کند.

ماساژ پوست با روغن زیتون می‌تواند سبب مرطوب شدن، ترمیم و بازسازی سلول‌های پوست شود. از آنجا که روغن زیتون به اعماق پوست نفوذ می‌کند، سبب مراقبت طولانی مدت از پوست و مرطوب نگه داشتن آن می‌شود.

آلوئه‌ورا از گیاهانی است که در هر عطاری و داروخانه‌ای وجود دارد و این روزها استفاده از آن بسیار رواج پیدا کرده است. این گیاه حاوی اسید مالیک است که خاصیت ارتجاعی برای پوست دارد و سبب کاهش چین و چروک‌های صورت می‌شود. استفاده از این گیاه بسیار راحت است؛ فقط کافی است ژل داخل آن را تخلیه کنید و روی پوست ماساژ دهید. پس از گذشت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه آن را با آب ولرم بشویید و این کار را چندین بار در هفته تکرار کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

جستجو در سایت

دسته بندی ها

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه