
هاشور ابرو
هاشور ابرو یکی از روشهای مدل دادن به ابروها به وسیله تاتو و به صورت دائم است که به دلیل حالت طبیعی خود که شبیه تارهای موی ابرو است، امروزه طرفداران زیادی دارد. ولی این روش در کنار مزایای فراوان آن، معایبی نیز دارد که در اینجا به عنوان عوارض هاشور ابرو به آنها اشاره میکنیم.
با مطالعه عوارض هاشور ابرو و معایبی که این روش دارد، بهتر میتوانی درباره انتخاب آن برای حالت دادن به ابروهایت فکر کنی. عوارض هاشور ابرو ممکن است تا مدتها فرد را درگیر کند که یکی از مهمترین آنها، ایجاد حساسیت و التهاب است. حساسیت در هاشور ابرو میتواند به شکل حساسیت به مواد تاتو یا وسایل مورد استفاده در آن بروز کند. برای مثال، قرمزی پوست ناشی از سوزن یا رنگ تاتو. حساسیتی که از عوارض هاشور ابرو است، گاهی اوقات میتواند به بروز اگزما بینجامد و تا سالها درمان نشود.
یکی دیگر از عوارض هاشور ابرو آوردن گوشت اضافه بعد از این کار است که معمولاً با خارش و قرمزی پوست همراه است. مورد دیگر که بسیار شایع نیز هست، عفونت پوستی، تورم و چرک کردن پوست است که بر اثر استریل نبودن لوازم این کار بروز میکند. استفاده از سوزن آلوده نیز میتواند باعث انتقال بیماری های واگیردار مانند ایدز، هپاتیت B و C، کزاز و سل شود.
برای دیدن محصولات مربوط به آرایش ابرو میتوانید روی این لینک کلیک کنید.
از آنجا که هنگام هاشور ابرو، مادهای خارجی وارد پوست میشود، بدن با فرستادن گلبولهای سفید به آن ناحیه سعی در دفاع از خود میکند. در این شرایط، گلبولهای سفید بیگانهخوار شروع به از بین بردن رنگ تاتو در پوست میکنند که باعث بروز نوعی ضایعه پوستی به نام گرانولوما در اطراف ناحیه هاشور میشود.
باید بدانی که عوارض هاشور ابرو به همین جا ختم نمیشود و چون در این روش، رنگ به عمق پوست نفوذ میکند، پاک کردن یا تغییر دادن مدل هاشور ابرو بسیار مشکل است.
با وجود تمام صحبتهایی که درباره عوارض هاشور ابرو کردیم، انتخاب با تو است که از این روش برای پر کردن و حالت دادن به ابروهای خود استفاده کنی یا نه. فقط فراموش نکن که هاشور ابرو برای افراد مبتلا به بیماریهای نقص ایمنی میتواند بسیار خطرناک باشد.
در ضمن، اگر با خواندن عوارض هاشور ابرو باز هم میخواهی این کار را انجام دهی، حتماً از تمیز بودن سوزن این کار مطمئن شو. پس از هاشور زدن هم کاملاً مراقب باش که زخمهای پوستی ناشی از تاتو عفونت نکنند.